Καθαρή Επιλογή

bg
Απολυμάνσεις,  Καταπολέμησης Τρωκτικών & Εντόμων

Απολυμάνσεις

Με τον όρο απολύμανση εννοούμε συνήθως όλες εκείνες τις ενέργειες που γίνονται με σκοπό την εξάλειψη των εντόμων, μυκήτων, διαφόρων ιών και άλλων μικροοργανισμών.

Οι Απολυμάνσεις – μικροβιοκτονία αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη διαδικασία για την διασφάλιση της υγιεινής ενός χώρου. Πρόκειται για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου σε διάφορους χώρους για παράδειγμα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κουζίνες και κυρίως σε χώρους που το μικροβιακό φορτίο είναι υψηλό.

 

Πρακτικές Απολυμάνσεις

  • Πρόκειται για εφαρμογή ειδικών απολυμαντικών σκευασμάτων, εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ και τον ΕΦΕΤ, άοσμων, μη τοξικών με ειδικά μηχανήματα που επιτυγχάνουν την καλύτερη διείσδυση αυτών στον χώρο. Τα παραπάνω σκευάσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών.

Απολυμάνσεις

Η απολύμανση για τον Κορονοϊό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ειδικότερα στη καθημερινότητα των εργαζομένων και γενικότερα στον ευρύ πληθυσμό. Η εφαρμογή της μειώνει σε αποδεκτά επίπεδα το μικροβιακό φορτίο.

 

Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε απολύμανση για τον Κορονοϊό;

Ο όρος απολύμανση για τον Κορονοϊό αποτελεί τη διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες. Η απολύμανση για τον Κορονοϊό πραγματοποιείται μετά από σχολαστική καθαριότητα, με απώτερο σκοπό την καταστροφή των παθογόνων παραγόντων.

Με την λέξη «επιφάνεια» εννοούμε μία πολύ γενική ορολογία. Σε μία κατοικία ή μία επιχείρηση στη λέξη «επιφάνεια» μπορεί να εμπεριέχονται τα έπιπλα, το σαλόνι, τα τραπέζια, οι νιπτήρες, τα πατώματα, ο επαγγελματικός εξοπλισμός, τα γραφεία κλπ. Είναι γεγονός ότι τα μικρόβια ελλοχεύουν παντού επειδή αποικίζουν σε όλες τις εν λόγω επιφάνειες μέσω του αέρα ή μεταφέρονται μέσω μολυσμένων αντικειμένων.

 

Τι προετοιμασία χρειάζονται οι χώροι για την εφαρμογή απολύμανσης;

Η διαδικασία απολύμανσης δεν απαιτεί κάποιο είδος ιδιαίτερης προετοιμασίας. Ωστόσο είναι σημαντικό να υπάρχει μία τάξη και καθαριότητα στο χώρο απολύμανσης. Η εταιρεία μας προτείνει όπως η διαδικασία γίνεται πάντα μετά το πέρας του ωραρίου εργασίας της εκάστοτε επιχείρησης, ενώ σε σπίτια αφού γίνει η απολύμανση ο χώρος πρέπει να μένει κλειστός χωρίς να εισέλθει κανένας εντός του χώρου, τουλάχιστον για 7 ώρες. Είναι προτιμότερο να εξαερίζεται ο χώρος για μερικά λεπτά πριν την είσοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πελάτες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  Copyright © 2022. All Right Reserved. | Designed by: kathari epilogi| Powered by: kathari epilogi Team IP

el Greek

Newsletter!

Subscribe And Get Discount

0 %
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
No, thank you I don't want to save
Μετάβαση στο περιεχόμενο