Καθαρή Επιλογή

bg
Απωθήσεις,  Καταπολέμησης Τρωκτικών & Εντόμων

Απωθήσεις

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Απωθήσεις πτηνών

Τα πουλιά σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται πολύ ενοχλητικά στην κοινή συνύπαρξή τους με τον άνθρωπο. Κάνοντας φωλιές σε διάφορα δυσπρόσιτα σημεία, σε σπίτια και καταστήματα, δημιουργούν εστίες μόλυνσης.

Επίσης μεταφέρουν πολλά επιβλαβή για τον άνθρωπο έντομα όπως ψύλλοι, ψείρες, τσιμπούρια κ.ά. Τέλος δημιουργούν πρόβλημα στις κτιριακές δομικές κατασκευές με τα όξινα περιττώματά τους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απώθηση των πτηνών από τους κατοικημένους χώρους.

 

ΠρακτικέςΑπωθήσεις πτηνών

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι όπως ακίδες, δίχτυα, συσκευές αναπαραγωγής κραυγών αρπακτικών κ.ά. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται μία νέα μέθοδος εφαρμογής οπτικού απωθητικού σε μορφή γέλης (gel), το οποίο τοποθετείται στους χώρους που συχνάζουν τα πουλιά και δημιουργεί σε αυτά, την ψευδαίσθηση της ύπαρξης φωτιάς.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Απωθήσεις φιδιών – Οφιοαπώθηση

Η ύπαρξη φιδιού σε ένα κατοικημένο χώρο, πάντοτε προκαλεί τρόμο και ανασφάλεια στους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα φίδια είναι μη δηλητηριώδη αλλά κανείς δεν πρέπει να αγνοεί έναν κίνδυνο που καραδοκεί κάτω από μία πέτρα ή ένα κούτσουρο. 

Φυσικά τα φίδια, επισκέπτονται έναν χώρο, όχι για να το «στοιχειώσουν» αλλά για να καλύψουν τις φυσικές τους ανάγκες όπως τροφή, θερμορρύθμιση, αναπαραγωγή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απώθηση των φιδιών από κατοικημένους χώρους με την εφαρμογή ειδικών απωθητικών εγκεκριμένων σκευασμάτων ακίνδυνων για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

 

Πρακτικές Απωθήσεις φιδιών – Οφιοαπώθηση

Τα σκευάσματα που εφαρμόζει η εταιρεία μας είναι σε υγρή ή κοκκώδη μορφή. Επίσης αναλόγως την περίπτωση μπορεί να εφαρμοστούν ειδικά σκευάσματα σε δοχεία – περιέκτες, τα οποία τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία σε ένα χώρο για την απώθηση των φιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πελάτες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  Copyright © 2022. All Right Reserved. | Designed by: kathari epilogi| Powered by: kathari epilogi Team IP

el Greek

Newsletter!

Subscribe And Get Discount

0 %
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
No, thank you I don't want to save
Μετάβαση στο περιεχόμενο