Καθαρή Επιλογή

bg
Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων,  Καταπολέμησης Τρωκτικών & Εντόμων

Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Ο βιοκαθαρισμός στρωμάτων έχει όνομα…καθαρή επιλογή!

Η τεχνολογία Microsplitting αποτελεί επανάσταση στην βιομηχανία καθαρισμού. Φιλική στο περιβάλλον, διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές. Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

τεχνολογία Microsplitting

Η τεχνολογία Microsplitting αποτελεί επανάσταση στην βιομηχανία καθαρισμού. Φιλική στο περιβάλλον, διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές. Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας.

 

Η καθαριότητα είναι μια από τις σημαντικότερες παροχές ενός ξενοδοχείου. Ο ιδρώτας, η σκόνη, αφήνουν σημάδια στο στρώμα και, χωρίς έναν βαθύ καθαρισμό στρώματος, θα παραμένουν, προκαλώντας θέματα υγείας και αλλεργίες. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός στρωμάτων είναι σημαντικός και απαραίτητος για να διατηρήσετε το στρώμα σας φρέσκο ​​και λειτουργικό αυξάνοντας το χρόνο ζωής τους.

Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων2
Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων1
Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Χορήγηση πιστοποιητικού στρωμάτων

Προσφέρουμε πιστοποιητικό εργασιών βιοκαθαρισμού στρωμάτων στην επιχείρηση σας, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες σας προς τους πελάτες σας! Αν είστε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ή έχετε κάποιο κατάλυμα airbnb, τότε έχουμε την λύση για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε το Βιοκαθαρισμό στρωμάτων;

  • Δημιουργία ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος: “Δημιουργία ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με την αξιοποίηση και της ηλεκτρονικής πιστοποίησης που σας παρέχουμε.”

  • Νομική κάλυψη: “Προστασία και κάλυψη από πιθανές δικαστικές προσφυγές πελατών που αφορούν την καθαριότητα και την υγιεινή των στρωμάτων του ξενοδοχείου σας. ” 

  • Αποφυγή παραπόνων: “Εξαλείφεται ο κίνδυνος πιθανών παραπόνων από πελάτες για αλλεργικά συμπτώματα ή τσιμπήματα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο σας. ”

 

  • Η πιστοποίηση καθαρισμού – απολύμανσης: “Η πιστοποίηση καθαρισμού – απολύμανσης και αντιαλλεργικής προστασίας στρωμάτων για επαγγελματίες Allerg-Stop Professionals υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές του ΦΕΚ 3397/αα 4.27/20-10-2016. ”

 

  • Μηδενικό χημικό αποτύπωμα για ασφαλείς και υγιεινές επιφάνειεςΤα υλικά Microsplitting είναι τεχνολογία αιχμής στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού, δεν περιέχουν σαπούνια, απορρυπαντικά – τασιενεργά, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο, κ.α. με αποτέλεσμα ο καθαρισμός να αφήνει μία πεντακάθαρη επιφάνεια με μηδενικά χημικά κατάλοιπα.Τι είναι ο οικολογικός καθαρισμός Microsplitting? Καθαρισμός που διασπά τους ρύπους χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα και εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες.

 

 

 

Οικολογική και ταχύτατη διαδικασία: Ο καθαρισμός Microsplitting χρησιμοποιεί 10 φορές λιγότερο νερό σε σχέση με συμβατικούς καθαρισμούς κι έχει ως αποτέλεσμα την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού όπως και το γρήγορο στέγνωμα της επιφάνειας.

Η αντιαλλεργική προστασία έχει όνομα

Allerg-STOP

 

Η αντιαλλεργική προστασία έχει όνομα Allerg-STOP To Allerg-STOP είναι το μόνο απωθητικό βιοκτόνο που εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα φορτία από τα περιττώματα και τα νεκρά πτώματα ακάρεων, τις τρίχες των ζώων, τη γύρη από τα φυτά και τα σπόρια μούχλας, αποδομώντας με πρωτεόλυση τις πρωτεΐνες από τις οποίες αποτελούνται τα αλλεργιογόνα. Απολυμαίνει αποτελεσματικά, εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια (κορονοϊό, Η1Ν1 κ.α.) με την ισχυρή αντισηπτική του δράση Επιπλέον απωθεί αποτελεσματικά κοριούς και ψύλλους και ελέγχει τις αποικίες των ακάρεων λόγω της εν γένει απωθητικής ιδιότητας της γερανιόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πελάτες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  Copyright © 2022. All Right Reserved. | Designed by: kathari epilogi| Powered by: kathari epilogi Team IP

el Greek

Newsletter!

Subscribe And Get Discount

0 %
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
No, thank you I don't want to save
Μετάβαση στο περιεχόμενο