Καθαρή Επιλογή

bg
Καταπολέμησης Τρωκτικών & Εντόμων

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Καταπολέμησης Τρωκτικών & Εντόμων

Η ανάγκη για την καταπολέμηση των τρωκτικών και εντόμων έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας. Προσφέρουμε πρόληψη / καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας & υγείας σε βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, τη ξενοδοχειακή βιομηχανία, εστιατόρια, υπεραγορές, αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, δήμους, γεωργικές μονάδες, κτηματομεσίτες και ιδιωτικές κατοικίες. Κύριος στόχος της εταιρίας μας είναι η απόλυτη και πλήρης εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, αφού προηγηθεί λεπτομερής μελέτη του κάθε προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και κυρίως αποτελεσματικότητα κάτι που μας βοήθησε να καθιερωθούμε σύντομα σαν μια αξιόπιστη εταιρία και να μας εμπιστευτούν μεγάλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο. Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.  Η υγεία και η ασφάλεια σας είναι η προτεραιότητα μας.

 

Η Εταιρεία μας με μακροχρόνια εμπειρία και πείρα αναλαμβάνει αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τις πάρα κάτω Υπηρεσίες:

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Απεντομώσεις

Ο όρος Απεντομώσεις αφορά την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων, καθώς και τον έλεγχό του. Η απεντόμωση επιτυγχάνεται με αρκετούς τρόπους, σημαντικότεροι εξ’αυτών είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, η εφαρμογή gel, ο νεφελοψεκασμός, ο υποκαπνισμός (fumigation), η χρήση φερομονικών παγίδων και εντομοπαγίδων σύλληψης για έρποντα και ιπτάμενα έντομα.

Απεντομώσεις - Γεωπονική Επιλογή

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Μυοκτονίες

Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης. Η παρουσία ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία καθώς είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, μολύνουν το περιβάλλον και τα τρόφιμα με τα κόπρανά τους (σαλμονέλες, παράσιτα όπως Hymenolepis diminuta) και με τα ούρα τους (λεπτόσπειρες).

Μυοκτονίες-

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Απωθήσεις

Απωθήσεις πτηνών & Απωθήσεις φιδιών – Οφιοαπώθηση. Τα πουλιά σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται πολύ ενοχλητικά στην κοινή συνύπαρξή τους με τον άνθρωπο. Η ύπαρξη φιδιού σε ένα κατοικημένο χώρο, πάντοτε προκαλεί τρόμο και ανασφάλεια στους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Απολυμάνσεις

Οι Απολυμάνσεις – μικροβιοκτονία αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη διαδικασία για την διασφάλιση της υγιεινής ενός χώρου. Πρόκειται για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου σε διάφορους χώρους για παράδειγμα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κουζίνες και κυρίως σε χώρους που το μικροβιακό φορτίο είναι υψηλό.

Απολυμάνσεις

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Η τεχνολογία Microsplitting αποτελεί επανάσταση στην βιομηχανία καθαρισμού. Φιλική στο περιβάλλον, διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές. Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας.

mic

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πελάτες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  Copyright © 2022. All Right Reserved. | Designed by: kathari epilogi| Powered by: kathari epilogi Team IP

el Greek

Newsletter!

Subscribe And Get Discount

0 %
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
No, thank you I don't want to save
Μετάβαση στο περιεχόμενο